Év IT Állása

Keressük 2017 legjobb IT állását idehaza!

Mindenki el akar csábítani a szerinte legjobb IT-s állásba, de Te nem akarsz menni, mert úgy érzed, már jó helyen vagy? Mesélj róla most másoknak is!

2017-11-23

Munkahely kategóriában is kiosztották a Kutyabarát hely díjakat

Sokan viszik magukkal a lehető legtöbb helyre a kedvenceiket, így egyre fontosabb kérdés a mindennapokban, hogy vajon a célpont kutyabarát-e. 124 pályázat, 11 kategória, és 34 díjazott - ez a 2017-es mérleg az Év Kutyabarát Helye pályázatán!

2017-11-17
HR

3 eset, amikor IT-sként jogosan érzed feleslegesnek a HR-t!

Manapság nehezen képzelhető el kiválasztási folyamat a HR terület bevonása nélkül, a fejvadászokat pedig szintén egyre gyakrabban bízzák meg nem csak szenior, de junior szintű IT-s pozíciókkal is. Mindkét esetben az a cél, hogy a...

2017-11-17
tricentis

A Tricentis inkubátor projekttel alapozza meg magyarországi működését

Számtalan lehetőség közül választhatunk, ha tesztelésről van szó, azonban az idő ebben az esetben is pénz, így a folyamatok automatizálása, felgyorsítása ehhez a munkafolyamathoz is jól jöhet.

2017-11-09
tanulás

Tudás zsebrevágva

Egy amerikai kutatás szerint tízből nyolc diák okostelefonján talál segítséget a tanuláshoz. Ez azonban nem csak a tengerentúlon, és nem csak fiatalok számára opció!

2017-11-03
worldskills

Magyar siker a szakmák világversenyén, a WorldSkills-en

A múlt héten Abu Dhabiban zajlott a szakmák világbajnoksága, a WorldSkills. A szakmai kiválóságot és tehetséget mérő versenyen Varga Ákos bronzérmes lett az IT hálózati rendszerüzemeltető kategóriában.

2017-10-31