Félnie kell Ed Sheeran-nek az IT-tól? – Szavazz!

A popsztárok közismert tulajdonsága, hogy egyszeriek és megismételhetetlenek, de a szexrobot fejlesztések világában ugyan mivel okozna nagyobb fejtörést a fejlesztőknek zenészeket mintázni és robotizálni, mint bárki mást?

2017-07-14
Felhő

Felhőben, biztonságban – mit tehetünk az adataink biztonságáért?

Egyre több adat kerül a felhőbe, amire sok felhasználó úgy tekint, mintha a saját gépének egyik mappája lenne, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

2017-07-14
Java .Net

A legújabb .NET verziók jobbak a Java-nál?

Legalábbis erre a konklúzióra jutott az amerikai szoftverfejlesztő cég, a Suyati Technologies. Mások szerint a .NET teljes bukás. A “Java vagy .NET?” kérdés ősidők óta fennáll, és mind a mai napig nem született univerzális válasz.

2017-07-14
Nagyobb a füstje, mint a lángja

10 IT technológia, amely (még) nem váltotta meg a világot

Nagyobb a füstje, mint a lángja - szokták mondani a magyarok. A most következő technológiákra bátran használhatjuk ezt a kifejezést, hiszen egyelőre egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

2017-07-14
tábor

Több tematikus nyári táborban is tanulhatnak programozni a gyerekek

A lovas-, tenisz-, úszó- és egyéb sporttáborok mellett egyre több olyan nyári elfoglaltság közül is választhatnak a szülők a gyerekeknek, ahol a programozás, vagy épp a robotizáció van a fókuszban.

2017-07-14
HR

5 dolog amit ne kérdezz meg egy IT-stól egy állásinterjún – egy kis HR-es önkritika

Legyünk őszinték: a HR-esek megítélése hazánkban enyhén szólva vegyes, főleg az IT-sok között. Ahogy bármilyen más szakmának, ennek is vannak hiteles és kevésbé hiteles képviselői.

2017-07-14